Folytatódott az éjjeli komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzés a belvárosban

2019. 11. 16., szo - 16:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társszervekkel közösen újabb ellenőrzést tartott az V., VI. és VII. kerületi szórakozóhelyeken, illetve azok környékén.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Készenléti Rendőrség, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, az Erzsébetvárosi Rendészeti Igazgatóság, a VII. kerületi Önkormányzat, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság, a Katasztrófavédelem, az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat, a Munkavédelmi és Munkaügyi Főosztály valamint a polgárőrség munkatársaival közösen komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést tartottak 2019. november 15-én a késő esti és az éjszakai órákban. Az ellenőrzés a turisták által sűrűn látogatott terézvárosi, erzsébetvárosi és belvárosi szórakozó- és vendéglátóhelyekre, illetve azok közvetlen környezetére koncentrálódott.

A komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzés során a rendőrök a főváros frekventált területeit és négy szórakozóhelyet ellenőriztek, összesen 101 embert igazoltattak és 5 embert állítottak elő; egy embert kábítószer birtoklása miatt, négyet pedig csoportos garázdaság miatt. A rendőrök egy esetben szabálysértési feljelentést tettek, és két esetben helyszíni bírságot szabtak ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társszervekkel közreműködve, előre be nem jelentett időpontokban tovább folytatja az ellenőrzéseket Budapest V., VI. és VII. kerületében a vendéglátóhelyeken, illetve azok közvetlen környezetében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszbaleset az M1-es autópályán

A bal pályatesten a belső és külső sávot a helyszíni szemle idejére lezárták, a leálló sávban rendőri irányítás mellett halad a forgalom.