Forró vízzel öntötte le fia barátnőjét

2014. 03. 26., sze - 11:28
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Forró vízzel öntötte le fia barátnőjét 2013 novemberében egy 53 éves kövágóörsi férfi, aki nehezményezte, hogy a nő az ebéd készítéséhez az ő gázpalackjából pazarolja a gázt.

A Tapolcai Rendőrkapitányság ügyeletére 2013. november 22-én 15 óra 30 perckor érkezett a bejelentés, hogy a Balaton parti településen egy fiatal nőt leforráztak és feltehetően bántalmazták is. 

A 27 éves nő elmondta a rendőröknek, hogy barátja szüleinek lakásában az ebédet készítette, megpucolta a zöldségeket és feltette főni. Később azt vette észre, hogy amíg kiment a konyhából valaki lekapcsolta a gázt.  Hamarosan megjelent a konyhából P. J. és vitatkozni kezdett vele. Számon kérte, hogy meri az általa vásárolt gázpalackot használni, majd fogta a fazekat és a forró vizet ráöntötte a nőre. A kiabálásra a sértett barátjának testvére futott be, aki gyorsan hideg vizes törölközővel borogatta a nő égési sérüléseit. 

A helyszínre érkező Bognár Zsolt r. őrmester körzeti megbízott elfogta P. J.-t, aki ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg a Tapolcai Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 33 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök 28 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 5 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Határsértő Vaskútnál

A magát szír állampolgárnak valló férfit a rendőrök visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Határsértők Katymárnál

Afgán állampolgárnak vallották magukat azok az illegális migránsok, akik Katymárnál jogellenesen akartak az országba bejutni.

 

Két határsértő Tiszaszigetnél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.