Garázdaság, testi sértés és becsületsértés

2018. 09. 09., v - 10:47
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A tiszakécskei nyomozók őrizetbe vették a 46 éves gyanúsítottat.

Egy tiszaalpári bolt pénztárosa tett bejelentést a Tiszakécskei Rendőrőrsre 2018. szeptember 8-án, mivel az egyik vásárló megütötte.

A nyomozás adatai szerint egy 46 éves férfi az élelmiszerboltban szidalmazott két alkalmazottat és közben becsületsértő kifejezéseket használt. Ezután mindkét nőt megütötte, egyikőjüket le is köpte. A sértettek a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedtek.

A tiszaalpári férfit a rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. Őt a tiszakécskei nyomozók garázdaság vétség, könnyű testi sértés vétség és becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 10 óra 30 perckor őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.