Garázdaság, testi sértés és becsületsértés

2018. 09. 09., v - 10:47
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A tiszakécskei nyomozók őrizetbe vették a 46 éves gyanúsítottat.

Egy tiszaalpári bolt pénztárosa tett bejelentést a Tiszakécskei Rendőrőrsre 2018. szeptember 8-án, mivel az egyik vásárló megütötte.

A nyomozás adatai szerint egy 46 éves férfi az élelmiszerboltban szidalmazott két alkalmazottat és közben becsületsértő kifejezéseket használt. Ezután mindkét nőt megütötte, egyikőjüket le is köpte. A sértettek a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedtek.

A tiszaalpári férfit a rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. Őt a tiszakécskei nyomozók garázdaság vétség, könnyű testi sértés vétség és becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 10 óra 30 perckor őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autót rongált

A 37 éves férfit a rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták.

 

1772-ből egy

A Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával tartott kétnapos fokozott rendőri jelenlét célja az ittas balesetek megelőzése volt.

 

Ismerősükhöz törtek be

Egy nyergesújfalui lakásból lopott az a két férfi, akit az esztergomi nyomozók hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Zebrán gázolt

Halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves pápai férfival szemben, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.