Garázdaság, testi sértés és becsületsértés

2018. 09. 09., v - 10:47
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A tiszakécskei nyomozók őrizetbe vették a 46 éves gyanúsítottat.

Egy tiszaalpári bolt pénztárosa tett bejelentést a Tiszakécskei Rendőrőrsre 2018. szeptember 8-án, mivel az egyik vásárló megütötte.

A nyomozás adatai szerint egy 46 éves férfi az élelmiszerboltban szidalmazott két alkalmazottat és közben becsületsértő kifejezéseket használt. Ezután mindkét nőt megütötte, egyikőjüket le is köpte. A sértettek a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedtek.

A tiszaalpári férfit a rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. Őt a tiszakécskei nyomozók garázdaság vétség, könnyű testi sértés vétség és becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 10 óra 30 perckor őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök adták a vérüket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatásos és rendvédelmi igazgatási alkalmazott állománya 58 és fél liter vért adott, amivel szükség esetén közel 400 ember élete is megmenthető.

 

Négy határsértő egy román autóban

Békés megyében állítottak le a rendőrök egy személyautót, amelyet egy román férfi vezetett. A járműben utazók nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök a sofőrt és utasait is előállították.