Gázkazánt és szelepeket lopott a házból

2018. 10. 27., szo - 08:05
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasol a rendőrség a dombóvári férfi ellen.

A Dombóvári Rendőrkapitányság eljárást folytatott lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy helyi lakos ellen. 

A 22 éves férfi a nyomozás adatai szerint 2018. március 5-e előtt betört egy dombóvári lakásba, ahol szétszerelte és ellopta a kazánt, valamint a radiátorokról a szelepeket. A bűncselekménnyel mintegy 360 000 forint kárt okozott.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A rendőrök a gázkazánt megtalálták, lefoglalták, és a sértettnek visszaadják.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Dombóvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenegy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Csomagtartóban bújtak el

A soproni rendőrök négy illegális migránsra bukkantak egy Ausztria felé tartó személygépkocsiban.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.