Gázolt, majd elhajtott

2017. 12. 01., p - 04:55
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vas megyei rendőrök Zalaegerszegen fogták el azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy autójával elgázolt két helyi lakost Sárváron.

A rendőrök 2017. november 30-án elfogták azt az 50 éves magyar-szlovén kettős állampolgárságú férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. november 29-én 20 óra 30 perckor az egyik sárvári gyalogos-átkelőhelyen autójával elgázolt két helyi lakost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Az 56 éves nő és az 57 éves férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nyomozók a férfit a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és – őrizetbe vétele mellett – az ügyben közúti baleset gondatlan okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Késsel, ököllel

A rendőrök elfogták azt a három férfit, akik Debrecenben verekedtek össze.

 

Betört kirakat

Nemcsak a lopással gyanúsítható kecskeméti férfit, hanem az orgazdát is elfogták egy nap alatt a rendőrök.

 

Körözött Toyota hamis alvázszámmal

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött személyautót foglaltak le Csongrád megyében. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat hálófülkéjében megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.