Gázolt, majd elhajtott

2017. 12. 01., p - 04:55
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vas megyei rendőrök Zalaegerszegen fogták el azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy autójával elgázolt két helyi lakost Sárváron.

A rendőrök 2017. november 30-án elfogták azt az 50 éves magyar-szlovén kettős állampolgárságú férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. november 29-én 20 óra 30 perckor az egyik sárvári gyalogos-átkelőhelyen autójával elgázolt két helyi lakost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Az 56 éves nő és az 57 éves férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nyomozók a férfit a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és – őrizetbe vétele mellett – az ügyben közúti baleset gondatlan okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.