Gázolt, majd elhajtott

2017. 12. 01., p - 04:55
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vas megyei rendőrök Zalaegerszegen fogták el azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy autójával elgázolt két helyi lakost Sárváron.

A rendőrök 2017. november 30-án elfogták azt az 50 éves magyar-szlovén kettős állampolgárságú férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. november 29-én 20 óra 30 perckor az egyik sárvári gyalogos-átkelőhelyen autójával elgázolt két helyi lakost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Az 56 éves nő és az 57 éves férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nyomozók a férfit a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és – őrizetbe vétele mellett – az ügyben közúti baleset gondatlan okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hóban hagyott nyomok

Gyorsan a nyomára akadtak a rendőrök annak a férfinak, aki szalámikat lopott egy mezőrúti házból.

 

Lezárt ügyek: Nyári falopás

A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a miskolci férfival és élettársával szemben, akik 14 köbméter fát tulajdonítottak el az erdőből.

 

Homályos sötétség

Az esti órákban világítás nélkül autózott Miskolcon egy férfi, a rendőri ellenőrzés során kiderült, hogy ivott a vezetés megkezdése előtt, a jogosítványát pedig korábban bevonták. Az ittas járművezetők magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára!

 

Pihenőparkban rongáltak

Egy hódmezővásárhelyi pihenőparkban található építményeket rongált meg egy 21 éves férfi és hat fiatalkorú társa. A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőket elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2018. január 24-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére.