Gépjárművekből loptak

2015. 12. 06., v - 09:42
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Soproni Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás két fertőrákosi férfival szemben.

A soproni nyomozók 2015. december 4-én és december 5-én elfogták G. B. 19 éves és V. I. 27 éves fertőrákosi lakosokat, akik néhány nappal korábban Sopronban, illetve egy soproni telephelyen gépjárművekből loptak. A tettesek a gépkocsikból különböző autórádiókat, autómagnót és navigációs rendszert vittek el. A nyomozók adatgyűjtést követően beazonosították a gépjárművet, amellyel a két férfi a bűncselekményeket elkövette és abban megtalálták az eltulajdonított értékek egy részét.

Az elkövetőknél tartott házkutatáskor a rendőrök további bűncselekményből származó tárgyakat foglaltak le.

A Soproni Rendőrkapitányságon G. B. és társa V. I. ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.

 

Meglovasította a buszt

A dunaújvárosi rendőrök pár órán belül elfogták a buszt jogtalanul használót.