Gépkocsiemelővel és cserépléccel bántalmazta

2018. 01. 15., h - 10:08
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A gödöllői rendőrök vádemelést javasolnak az ellen a 33 éves helyi lakos ellen, aki bántalmazott egy férfit Erdőkertesen.

A nyomozás adatai szerint F. József 2017. szeptember 4-én 10 óra 40 perc körül megjelent a sértett erdőkertesi házánál, ahol a kerítést többször megrúgta, majd egy cserépléccel a kezében a férfit az arcán megütötte, közben szidalmazta. Ezt követően az agresszív férfi a ház előtt parkoló autójából egy gépkocsiemelőt vett elő és azzal is megütötte a sértettet, majd az emelővel a kerítést és a postaládát megrongálta. Az esetről a sértett feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrök a 33 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

A gödöllői rendőrök az F. József ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratokat a járási ügyészségnek megküldték.

"

"

"


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Migránsok a taxiban

A szerb sofőr három embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.