Gépkocsifeltörőt fogtak a ferencvárosi rendőrök

2017. 12. 29., p - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki Budapesten a IX. kerületben két hét alatt öt gépkocsit tört fel.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 48 éves budapesti N. K. Ferenc 2017. december 12-én az éjszakai órákban egy Budapest IX. kerület Kinizsi és egy, a Köztelek utcában parkoló gépkocsi ablakát betörte, és azokból egy tabletet, valamint egy navigációs rendszert lopott el. A férfi másnap reggel 7 óra körül szintén egy Budapest IX., Köztelek utcában parkoló, majd 2017. december 22-én ismét egy IX., Kinizsi utcában parkoló autót tört fel, de egyikből sem vitt el semmit.

N. K Ferenc 2017. december 27-én ismételten a Budapest IX., Kinizsi utcában szemelt ki egy gépkocsit, amiből egy szervizkönyvet sikerült ugyan ellopnia, de a bűncselekmény elkövetése után pár perccel a ferencvárosi nyomozók elfogták.

A rendőrök a férfi zsebében megtalálták a gépkocsiablakok betöréséhez használt üvegtörő szerszámot is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói lopás vétség elkövetése miatt N. K. Ferencet őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.​

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök nyolc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, hét fő bejutását pedig megakadályozták.