Gépkocsikat loptak el és törtek fel

2019. 01. 11., p - 15:15
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett, lopás vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást négy kerepesi férfi ellen.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint három kerepesi férfi 2018 decemberében és 2019 januárjában Gödöllőn, Kistarcsán, Nagytarcsán és Kerepesen összesen tizennégy alkalommal követett el gépjárművekkel kapcsolatos bűncselekményeket. Több autót elloptak, többet pedig feltörtek és azokból különböző értékeket, személyes iratokat, készpénzt, szerszámokat és műszaki cikkeket vittek el.

A gödöllői rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőit, két 20 éves és egy 28 éves férfit, akiket 2019. január 9-én elfogtak majd a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállítottak.

A rendőrök 2019. január 9-én egy 29 éves kerepesi férfit is elfogtak, aki a megalapozott gyanú szerint 2018 szeptemberében, novemberében és decemberében Kerepesen, Kistarcsán és Mogyoródon több alkalommal gépkocsikat tulajdonított el, vagy azokat feltörte és azokból műszaki cikkeket, készpénzt lopott el. 

A nyomozók a négy férfit gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekményekkel összefüggésben, őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes járásbíróság 2019. január 11-én elrendelt.

A négy férfi ellen a Gödöllői Rendőrkapitányság lopás vétség, lopás bűntett és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást, amelynek során vizsgálják azt is, hogy további bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozhatóak-e a gyanúsítottak.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.