Gépkocsit akart lopni

2018. 05. 28., h - 09:54
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A szigetszentmiklósi rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 25 éves budapesti férfit.

A nyomozás adatai szerint B. Kálmán 2018. május 27-én 1 óra 30 perc körül Szigetszentmiklós, Szent Miklós úton parkoló személygépkocsi résnyire lehúzott oldalsó ablakát testi erővel lenyomta, majd az utastérben talált, de egy másik autóhoz tartozó indítókulccsal megpróbálta beindítani a járművet, amelynek során a kulcsot eltörte. A férfit cselekményében a gépkocsi tulajdonosa megzavarta, ezért a helyszínről elmenekült.

"

A sértett az esetről bejelentést tett a rendőrségre, amelynek nyomán a szigetszentmiklósi rendőrök egy órán belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit a helyszín közelében elfogtak. A 25 éves férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság a budapesti férfi ellen lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb migráns rendőrkézen

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.