Gondatlanságból újabb baleset

2019. 01. 02., sze - 10:00
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 81 éves asszony sérült meg egy pirotechnikai eszköztől Pannonhalmán.

A rendőrséget a győri kórház értesítette 2019. január 1-én délelőtt arról, hogy a mentőszolgálat munkatársai egy idős kézsérült asszonyt vittek be, aki feltehetően valamilyen pirotechnikai eszköztől sérülhetett meg. A jelenleg rendelkezésre álló adatok és a tanúk elmondása alapján az idős asszony séta közben megpillantott a földön egy henger alakú, számára ismeretlen tárgyat, ami - miközben felvette azt - felrobbant a kezében. A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított az eset körülményeinek tisztázása érdekében.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.