Gondozójuk adta el a rábízott állatokat

2018. 08. 08., sze - 12:27
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A telephely állatgondozója – és egyben biztonsági őre – 151 sertést és 40 mázsa takarmányt adott el rövid idő alatt. A kiskunmajsai nyomozók őt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Egy helyi vállalkozás képviselője 2018. augusztus 6-án feljelentést tett a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Kiskunmajsai Rendőrőrsén, mivel a cég telephelyéről eltűnt összesen 151 malac, süldő és hízó, valamint 40 mázsa takarmány közel 6 millió forint értékben.

 

Az ügyben nyomozást rendeltek el, mely során kiderült, hogy a társaság egyik alkalmazottja az elmúlt egy hónapban apródonként eladogatta a rábízott állatokat és a tápot. A férfi nappal a jószágokat gondozta, éjszaka pedig őrként vigyázott az értékekre. A rendőrök kutatás során az eltűnt sertések egy részét megtalálták. A 33 éves férfit sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elvitte a spórolt pénzt

Lopás miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 46 éves nemesszalóki nő ellen, aki több mint másfél millió forintot lopott el ismerősétől.

 

Jól szerepeltek

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csapata ötödik helyezést ért el az Országos Rendőr Mix Strandröplabda Bajnokságon.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06010/3551/2015. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Erős forgalom volt a Csongrád megyei átkelőkön

Több mint 309 ezer utazó használta a hétvégén a Csongrád megyei határátkelőhelyeket, akik csaknem 101 ezer járművel lépték át az országhatárt. A várakozási idő Röszkén és Csanádpalotán is elérte a három órát, volt időszak amikor előbbin négy órás sor alakult ki.