Halálos baleset gondatlan okozása

2019. 11. 01., p - 09:15
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 34 éves mátraszőlősi férfival szemben fejezték be az eljárás vizsgálati szakaszát a salgótarjáni rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 34 éves mátraszőlősi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2018. december 29-én 12 óra 50 perckor közlekedett személygépkocsival Pásztó belterületén, a Fő úton, amikor az egyik kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött egy nőt. A gyalogos a baleset következtében – a beszerzett szakértői vélemény alapján – olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy kórházba szállítását követően, a gondos orvosi ellátás ellenére életét vesztette. 

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.