Halálos balesetet okozott

2018. 06. 06., sze - 08:38
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A dabasi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy 22 éves budapesti férfi ellen, aki az M0-ás autóúton okozott halálos kimenetelű balesetet.

A nyomozás adatai szerint a 22 éves férfi 2017. augusztus 15-én az M0-ás autóúton közlekedett az M5-ös autópálya irányából az M3-as autópálya irányába, BMW típusú személygépkocsijával. Amikor az autóút 32. kilométerszelvényhez ért, későn észlelte az előtte forgalmi ok miatt lassító Opel típusú személygépkocsit és annak hátulról nekiütközött. Az ütközés következtében az Opel nekiütközött az előtte szintén forgalmi okokból lassító Fiat típusú jármű hátuljának, ami nekiütközött egy előtte lassító Skoda típusú gépkocsinak.  Az Opel az ütközés után a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében az Opelt vezető 26 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítását követően életét vesztette. A rendőrök a BMW sofőrjét, egy 22 éves budapesti férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

"

"

 

"

"

A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a gyanúsított ellen halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat a járási ügyészségnek megküldte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közös akció

Rendőrök, polgárőrök, erdészek és halőrök tartottak fokozott ellenőrzést Pápán és környékén.

 

Cigarettacsikkel okozott tüzet

A 30 éves nő cigarettájától lobbant lángra egy üdülőház. A hajdúszoboszlói rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.