Halálos balesetet okozott, lezárták az eljárást a rendőrök

2021. 02. 07., v - 08:55
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szécsényfelfalu és Endrefalva között történt balesetben egy utas életét vesztette, és további négy személy sérült meg. 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 36 éves endrefalvai nő ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2020. október 11-én a délutáni órákban haladt személygépkocsival Szécsényfelfalu irányából Endrefalva felé. A nő a nedves úttesten a járművel megcsúszott, az út menti vízelvezető árok falának csapódott, amelyet követően a gépkocsi többször megpördült a tengelye körül, végül a tetejére borult. A balesetben a gépkocsi egyik utasa a helyszínen életét vesztette, a jármű vezetője és további három utasa pedig megsérült.    

A 36 éves nővel szemben folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók lezárták és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.