Hamis pénzzel fizetett

2020. 01. 24., p - 08:01
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 30 éves helyi nővel szemben folytattak pénzhamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az egyik szekszárdi dohánybolt eladója tett bejelentést a rendőrségre 2019. április 23-án délután, mert egy nő az üzletben a boltos véleménye szerint hamis pénzzel fizetett. A helyszíni intézkedés során a rendőrök az üzletben az akkor még hamisnak hitt bankjegyet lefoglalták. Az ügyben büntetőeljárást indítottak pénzhamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A kirendelt szakértő megállapította, hogy a húszezres valóban hamis. Az egyenruhások gyanúsítottként hallgatták ki pénzhamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt azt a 30 éves szekszárdi nőt, aki a boltban a hamis pénzzel vásárolt.

kép

A szekszárdi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük őket

A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Ez is lopás

A budapesti nyomozók elfogták azt a férfit, aki az autójára helyezett kerékbilincset levágta és elvitte.

 

Lopás miatt felelhet

A Siklósi Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz egy 42 éves férfi ellen, aki több mint 600 szőlőoszlopot tulajdonított el Nagyharsányban.