Hamis volt a rendszám a munkagépen és a személygépkocsin

2019. 10. 26., szo - 09:38
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A balassagyarmati rendőrök egy 61 éves, míg a salgótarjáni nyomozók egy 29 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Balassagyarmati Rendőrkapitányság egy 61 éves szécsényi, míg a Salgótarjáni Rendőrkapitányság egy 29 éves salgótarjáni férfi ellen.

A balassagyarmati járőrök 2019. október 25-én 16 óra 46 perckor a város belterületén, a Régimalom utcában ellenőriztek egy munkagépet és annak vezetőjét, egy 61 éves szécsényi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a munkagépre nem a hatóság által arra kiadott jelzés volt felszerelve, valamint azt a közúti forgalomból kivonták.

A járőrök Salgótarján belterületén, a Március 15. úton igazoltattak 2019. október 26-án 1 óra 35 perckor egy személygépkocsival közlekedő 29 éves salgótarjáni férfit. Az intézkedés során kiderült, hogy a sofőr által vezetett Renault típusú személygépkocsira szerelt rendszámot egy Opel típusú személygépkocsira adta ki a hatóság.

A rendőrök a két férfit az illetékes rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, a járművekre szerelt hatósági jelezéseket a helyszínen lefoglalták.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam