Hangfalat rongált, majd annak alkatrészével ütött

2019. 10. 16., sze - 10:29
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári nyomozók vádemelést javasolnak egy 39 éves sárszentmihályi lakossal szemben, aki Székesfehérváron, egy szórakozóhely előtt a sértett hangfalát összetörte, majd annak egyik elemével a földre került áldozatot megütötte, aki súlyosan megsérült.

A nyomozás adatai szerint 2019. február 16-án Székesfehérvár egyik szórakozóhelyén farsangi rendezvényt tartottak. Egy társaság férfi tagja az eseményre gurulós hangfalat vitt magával, majd az esti órákban a mulatság helyszínét elhagyva az utcán bekapcsolta a hangtechnikai berendezést, és azon zenét hallgatott. A hangos zeneszó miatt azonban összeszólalkozott egy közelben lévő férfival, aki végül odalépett hozzá, és a hangfalat kivette a kezéből, majd a földre hajította. Ezt követően a bántalmazó az összetört műszaki eszköz egyik elemét, egy alumínium rudat a földről felkapott, és azzal több alkalommal a talajra került sértettet fején megütötte, minek következtében a  48 éves férfi súlyosan megsérült.

A sárszentmihályi férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozók az ügy vizsgálatát a napokban befejezték, és az iratokat vádemelési javaslattal átadták a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.