Harmadszorra is visszament lopni – elfogták a terézvárosi rendőrök

2020. 10. 22., cs - 11:15
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint egy 17 éves fiú VI. kerületi gyorséttermekből lopott zárás után.

A nyomozás adatai szerint egy fiú 2020. október 1-jén éjszaka egy terézvárosi gyorsétterem utcafronti ételkiadó ablakán bemászott, és ellopott egy tabletet, feltörte a kasszát, valamint a bútorszéfet, amelyekből közel 100 ezer forintot vitt el. Ezután október 4. és 14. között kétszer tört be ugyanabba az étterembe. A fiú a gyanú szerint bemászott a szellőzőablakon keresztül, majd a kasszából először közel 35 ezer, másodjára 14 ezer forintot és egy tabletet vitt el.

A 17 éves fiúra a térfigyelő kamerákon keresztül figyeltek fel a rendőrök 2020. október 16-án késő este ugyanannál az étteremnél, ahonnan korábban már kétszer is lopott. A rendőrök megállapították, hogy az éttermi lopásokat a fiú követte el, ezért elfogták, és előállították a kerületi kapitányságra. A fiatal zsebében egy alufólia pakettben zöld, kábítószergyanús anyagot találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 17 éves fiút őrizetbe vették, lopás bűntett és kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Felismeri?

A debreceni rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.