Hárman őrizetben

2018. 05. 29., k - 12:11
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy közlekedési konfliktust követően bántalmazták egymást az érintettek és családtagjaik szombaton délután Gyálon. Az esettel összefüggésben a Pest megyei nyomozók három férfit emberölés kísérletével gyanúsítanak.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, 2018. május 26-án délután Gyálon, a Vecsési úton több személygépkocsi ütközött össze, majd az ütközésben érintettek, valamint családtagjaik ezt követően a helyszínen összeverekedtek, különböző eszközökkel bántalmazták egymást, ennek során többen megsérültek. Az elsődleges adatok alapján a bántalmazásban részt vevő egyik személy egy feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből több lövést is leadott.

Az ügyben a Dabasi Rendőrkapitányságon garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult nyomozás, majd az időközben beszerzett adatok értékelését követően a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. május 28-án hatáskörébe vonta az eljárást.

A Pest megyei nyomozók a bántalmazással összefüggésben egy 39 éves, egy 35 éves és egy 21 éves gyáli férfit hallgattak ki gyanúsítottként aljas indokból vagy célból elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt, majd mindhármukat őrizetbe vették.

További négy felnőttkorú férfit és egy fiatalkorú fiút felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként, ők az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekeznek.    

Az őrizetbe vett személyek vonatkozásában a nyomozók előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam