Hárman verekedtek; befejezték az eljárás vizsgálati szakaszát a rendőrök

2020. 08. 11., k - 09:10
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy pásztói családi ház előtt ütötte egymást a három férfi.

A Pásztói Rendőrkapitányság garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt A. László 37 éves, valamint garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt B. Attila 40 éves és T. Péter 25 éves pásztói lakosok ellen folytatott büntetőeljárást.

A nyomozás adatai alapján 2020. április 6-án a délutáni órákban Pásztón a 40 éves férfi, a háza előtt hangos szóváltásba került T. Péterrel, majd a vitát követően egymást ököllel bántalmazták. A dulakodás közben a földre estek, amikor a helyszínre érkező A. László egy széklábbal a 25 éves gyanúsítottat többször a fején megütötte. A bántalmazás következtében T. Péter – az orvosszakértői vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett, de a súlyosabb sérülés elmaradása csak a véletlennek volt köszönhető.

A rendőrök a három férfi ellen folyamatban lévő büntetőeljárásban a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.