Három évvel később

2019. 09. 05., cs - 12:41
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A magyar rendőrség őrizetében a nyíregyházi lövöldöző.

A Nyíregyházi Törvényszék emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elrendelt európai elfogatóparancsa alapján adta át a román hatóság a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak S. D. román állampolgárt 2019. szeptember 5-én az ártándi közúti határátkelőhelyen. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2016. augusztus 31-én egy nyíregyházi családi házban lövéseket adott le az ott élő házaspárra. Az asszony az őt ért lövés következtében a helyszínen életét vesztette. Férjét szintén találat érte, aminek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az elkövető a bűncselekmény elkövetése után Romániába menekült, ahol a magyar hatóság által kiadott európai elfogatóparancs alapján a román hatóság őrizetébe került. Elszámoltatása a három évvel korábban elkövetett bűncselekménnyel összefüggésben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságon megkezdődött.

Korábbi közlemények:

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/emberoles-nyiregyhazan

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/elfogtak-a-nyiregyhazi-emberoles-feltetelezett

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

További kamerákat lopott

A budapesti lakos beismerte, hogy még öt kamerát lopott. Közöttük volt térfigyelő és rendszámfelismerő is.

 

Percek alatt elfogták

A gyanú szerint három személy állapotát kihasználva lopott el értékeket az a férfi, akit a kiérkező kalocsai járőrök percek alatt az utcán fogtak el.

 

Megjelölte az édesburgonyát

Egy miskolci áruház zöldségespultjánál könnyített magán egy férfi, aki közel 160 kilogramm zöldséget tett eladhatatlanná.

 

Drága ízlés

Parfümöket és arckrémet vitt el a gyanú szerint egy váci drogériából a képeken látható nő.