Három gyöngyösi üzletbe tört be

2018. 01. 03., sze - 14:42
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyi férfit őrizetbe vették a rendőrök.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya több rendbeli lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást egy 46 éves helyi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján F. Róbert 2017. november 6-án éjjel kalapáccsal betörte egy gyöngyösi üzlet kirakatának üvegét, majd onnan virágokat és pénzt tulajdonított el. A virágokat később a rendőrök hiánytalanul megtalálták a helyszín közelében elrejtve.

A gyanúsított 2017. december 31-én este szerszámokat, továbbá 2018. január 2-án éjjel egy televíziót lopott el két különböző gyöngyösi üzletből, miután azoknak az ablak és ajtó üvegét betörte.

A rendőrök azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét és az otthonában 2018. január 2-án tartott házkutatáskor lefoglalták a szerszámok egy részét is.

A nyomozók őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki beismerő vallomást tett, továbbá előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Páncélszekrényt loptak

A budaörsi rendőrök egy tavasszal történt betörés feltételezett elkövetőit fogták el a napokban.

 

Egy órára csökkent a várakozási idő Röszkén

Több mint 342 ezer utazó használta a hétvégén a Csongrád megyei határátkelőhelyeket, akik mintegy 106 ezer járművel lépték át az országhatárt. A várakozási idő Röszkén kilépő irányban meghaladta a négy órát is, ami hétfő reggelre egy órára csökkent.

 

Átszerelte a rendszámot

Pogány közelében igazoltatták a rendőrök azt a férfit, aki jogosulatlanul szerelt fel autójára egy próbarendszámot.