Három gyöngyösi üzletbe tört be

2018. 01. 03., sze - 14:42
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyi férfit őrizetbe vették a rendőrök.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya több rendbeli lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást egy 46 éves helyi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján F. Róbert 2017. november 6-án éjjel kalapáccsal betörte egy gyöngyösi üzlet kirakatának üvegét, majd onnan virágokat és pénzt tulajdonított el. A virágokat később a rendőrök hiánytalanul megtalálták a helyszín közelében elrejtve.

A gyanúsított 2017. december 31-én este szerszámokat, továbbá 2018. január 2-án éjjel egy televíziót lopott el két különböző gyöngyösi üzletből, miután azoknak az ablak és ajtó üvegét betörte.

A rendőrök azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét és az otthonában 2018. január 2-án tartott házkutatáskor lefoglalták a szerszámok egy részét is.

A nyomozók őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki beismerő vallomást tett, továbbá előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Motort lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

 

Pénztárcát lopott

Egy padon hagyott táskából pénztárcát lopott egy helybeli férfi Makón. A rendőrök a feltételezett elkövetőt előállították.

 

Baleset Kőbányán

Rendőri irányítás mellett egy sávon halad a forgalom a Mázsa téri magasságkorlátozó kapunál.