Három nap alatt elfogta az üllői körzeti megbízott

2020. 05. 26., k - 10:51
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök hiánytalanul visszaadták a tulajdonosnak a betöréskor elvitt és azóta egy árnyékszékben rejtegetett értékeket.

Megszólalt a riasztó abban az üllői házban, ahová 2020. május 22-én késő este érkezett hívatlan látogató. A tulajdonos családtagja a Május 1. utcai helyszínre érve a nappali betört ablakával és egy laptop valamint egy pár sportcipő hiányával szembesült.

A helyi körzeti megbízott három nappal később további adatgyűjtés és az akkor már azonosított tolvaj felkutatása miatt érkezett a házhoz. Információja volt ugyanis, hogy a közeli erdős terület átfésülése a tettes elfogását eredményezheti. A környék bejárásakor rátalált a lopással gyanúsítható, 35 éves, lakcím nélküli férfire, aki a közel 40 ezer forint értékű zsákmányt egy közeli kerti WC-ben rejtette el, a laptop és a sportcipő is meglett.

S. Árpád ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Monori Rendőrkapitányságon, a megtalált holmit hiánytalanul visszaadták tulajdonosának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Frontális ütközés

Két autó karambolozott Sajópüspöki és Bánréve között. A balesettel érintett útszakaszt a rendőrség teljes terjedelmében lezárta.

 

Tálcával vitte volna az ékszert

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy helybéli férfit, aki több tálca arany ékszert kísérelt meg ellopni egy helyi ékszerüzletből, csaknem 1 millió forint értékben.