Három nap, három garázdaság

2019. 03. 23., szo - 13:22
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás egy 26 éves kalocsai lakossal szemben. A férfi 2018. július 20-án 14 óra 20 perc körül Balatonfüreden bement egy dohányboltba, ahol hangosan kiabálni kezdett, majd az ott lévő hűtőszekrényre ütött. Két nap múlva délután szintén a Balaton-parti városban az utcán káromkodott, majd több marék kővel megdobálta társát. 2018. augusztus 16-án este pedig egy balatonfüredi üzletben a vendégeket zaklatta, kiabált, a pultra csapott és egy poharat az épület falához vágott.

A gyanúsítottal szemben a három rendbeli garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsvéti határforgalom Csongrád megyében

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hazai és szomszédos országok társszerveivel együttműködve felkészült a húsvéti ünnepek miatti jelentős forgalom kezelésére.

 

Több hiba

A személygépkocsi vezetője Kunmadarason elütötte a lányt, majd továbbhajtott. A rendőrök Túrkevén fogták el a gyanúsítottat.

 

8 bűncselekmény

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban közel egy tucatnyi lopást és betörést követett el Szolnokon és környékén.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.