Három nap, három garázdaság

2019. 03. 23., szo - 13:22
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás egy 26 éves kalocsai lakossal szemben. A férfi 2018. július 20-án 14 óra 20 perc körül Balatonfüreden bement egy dohányboltba, ahol hangosan kiabálni kezdett, majd az ott lévő hűtőszekrényre ütött. Két nap múlva délután szintén a Balaton-parti városban az utcán káromkodott, majd több marék kővel megdobálta társát. 2018. augusztus 16-án este pedig egy balatonfüredi üzletben a vendégeket zaklatta, kiabált, a pultra csapott és egy poharat az épület falához vágott.

A gyanúsítottal szemben a három rendbeli garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ruhaüzletből loptak

A budatétényi rendőrök a lakosság segítségét kérik a három nő azonosításához.

 

Rendőrnek adták ki magukat a csalók

A terézvárosi rendőrök keresik azt a két férfit, akik magukat rendőrnek kiadva, majd hatósági intézkedést színlelve pénzt vettek el egy férfitól.

 

Gyerekgyilkosság Szekszárdon

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon befejezték a brutális kegyetlenséggel meggyilkolt 6 éves szekszárdi kislány ügyében indított büntetőeljárást.