Három nap, három garázdaság

2019. 03. 23., szo - 13:22
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás egy 26 éves kalocsai lakossal szemben. A férfi 2018. július 20-án 14 óra 20 perc körül Balatonfüreden bement egy dohányboltba, ahol hangosan kiabálni kezdett, majd az ott lévő hűtőszekrényre ütött. Két nap múlva délután szintén a Balaton-parti városban az utcán káromkodott, majd több marék kővel megdobálta társát. 2018. augusztus 16-án este pedig egy balatonfüredi üzletben a vendégeket zaklatta, kiabált, a pultra csapott és egy poharat az épület falához vágott.

A gyanúsítottal szemben a három rendbeli garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen egy 2004-es bűncselekmény gyanúsítottja

A román férfi a gyanú szerint 15 évvel ezelőtt többször megszúrta vitapartnerét; Németországban fogták el, a budapesti nyomozók a Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ együttműködésével vették át a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

 

Elismeréseket kaptak a fővárosi rendőrök

Dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya nemzeti ünnepünk alkalmából jutalommal köszönte meg a rendőrök és rendvédelmi dolgozók munkáját.

 

Négy afgán határsértő egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.