Három nap, három kifosztás

2020. 08. 11., k - 12:37
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kecskeméti nyomozók és járőrök közös munkájának köszönhetően elfogták a kifosztással gyanúsítható férfit.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2020. augusztus 10-én 21 óra 50 perckor őrizetbe vették R. Csabát.

A 26 éves helyi férfi a gyanú szerint augusztus 8-án reggel a Zöldfa utcában kerékpározó idős asszony mellé ment, és a bicikli első kosarából kikapta a sértett táskáját, benne mobiltelefonnal, készpénzzel és személyes iratokkal.

Egy nappal később a Szent István körúton sétáló időskorúhoz kerékpározott a gyanúsított, és megfogta a táskáját. A biciklivel tovább haladva a sértett kezéből kiszakította táskáját, amiben személyes okmányok, szemüveg, és kulcscsomó volt.

Másnap a Reile Géza utcában tépte ki újabb áldozatának kezéből táskáját, amiben az időskorú személyes okmányai, készpénze és mobiltelefonja volt.

Az elkövető beazonosítása érdekében a térfigyelő kamerák felvételeit kielemezték a kecskeméti nyomozók. Látóterükbe került egy férfi, akinek beazonosításában a közterületi állomány segített. A közös munka eredményeként a járőrök elfogták a kifosztással gyanúsítható R. Csabát.

 

A nyomozók előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

A járőrök mentettek életet

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz az tiszadorogmai férfihez, aki végzetes lépésre szánta el magát a családi házuk udvarán.

 

Határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.