Hat kiskutya a ládában

2019. 09. 10., k - 09:04
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Ráckevei Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy 76 éves férfi és egy 56 éves nő 2019. július 21-én 13 óra körül a nő tanyáján hat kiskutyát egy műanyag ládába tettek, majd az ebeket a férfi gépkocsijával egy kiskunlacházi menhely előtti bokros résznél kitették és a helyszínről távoztak. A ráckevei rendőrök az esetről történt bejelentést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. A rendőrök a kiskunlancházi lakosokat még aznap előállították a Ráckevei Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket.

"

A ráckevei rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.   

"

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a cserbenhagyó

Őrizetbe vették a kisteleki rendőrök azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint terepjárójával elütött, majd magárahagyott egy motorost Csengele közelében.

 

Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

Egy tehergépjármű műszaki mentése miatt Martonvásár közelében, a Balaton irányába vezető oldalon forgalomkorlátozásra és lassú haladásra számítsanak a gépjárművezetők!