Hat napig örülhetett a pénznek

2018. 05. 24., cs - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A belvárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki ismeretlen társával egy cég irodájából lopott valutát és több millió forint készpénzt.

Egy cég alkalmazottja tett bejelentést 2018. május 16-án, hogy az V. kerületben az egyik irodájukba ismeretlenek bementek és elloptak 49 ezer eurót és több mint 13 millió forintot.

A széleskörű adatgyűjtés és a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók azonosították és 2018. május 22-én maglódi lakóhelyén elfogták az egyik elkövetőt, az 54 éves H. Gábort. A házkutatás során a rendőrök az ellopott pénz egy részét megtalálták és közel 10 ezer karton zárjegy nélküli cigarettát is lefoglaltak, amelyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak átadtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Ismeretlen társát még keresik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben az erőszakos páros

Kiraboltak egy 88 éves asszonyt a Békés megyei Körösladányban. A rendőrök egy nap alatt elfogták a támadóit.

 

Szomszédos megyék együttműködése

A Bajai Rendőrkapitányság illetékességi területén folytatódott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közös ellenőrzése.