Hat napig örülhetett a pénznek

2018. 05. 24., cs - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A belvárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki ismeretlen társával egy cég irodájából lopott valutát és több millió forint készpénzt.

Egy cég alkalmazottja tett bejelentést 2018. május 16-án, hogy az V. kerületben az egyik irodájukba ismeretlenek bementek és elloptak 49 ezer eurót és több mint 13 millió forintot.

A széleskörű adatgyűjtés és a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók azonosították és 2018. május 22-én maglódi lakóhelyén elfogták az egyik elkövetőt, az 54 éves H. Gábort. A házkutatás során a rendőrök az ellopott pénz egy részét megtalálták és közel 10 ezer karton zárjegy nélküli cigarettát is lefoglaltak, amelyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak átadtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Ismeretlen társát még keresik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M1-es autópályán

A Győr felé vezető oldalon öt jármű ütközött. A rendőrök Bábolnánál leterelik a forgalmat az autópályáról.

 

Kamionokban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Rablás Nagykőrösön

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 22 éves helyi férfi ellen.