Hat napig örülhetett a pénznek

2018. 05. 24., cs - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A belvárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki ismeretlen társával egy cég irodájából lopott valutát és több millió forint készpénzt.

Egy cég alkalmazottja tett bejelentést 2018. május 16-án, hogy az V. kerületben az egyik irodájukba ismeretlenek bementek és elloptak 49 ezer eurót és több mint 13 millió forintot.

A széleskörű adatgyűjtés és a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók azonosították és 2018. május 22-én maglódi lakóhelyén elfogták az egyik elkövetőt, az 54 éves H. Gábort. A házkutatás során a rendőrök az ellopott pénz egy részét megtalálták és közel 10 ezer karton zárjegy nélküli cigarettát is lefoglaltak, amelyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak átadtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Ismeretlen társát még keresik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rablás miatt keressük

A dunaújvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.