Hat órán belül

2018. 03. 30., p - 10:04
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kecskeméti rendőrök pár óra alatt beazonosították és otthonában elfogták a telefontolvajt.

Az egyik kecskeméti bankfiókban az információs pultra rakta le az ott dolgozó nő mobiltelefonját 2018. március 29-én 10 óra körül. Egy ismeretlen személy kihasználva a sértett figyelmetlenségét ellopta telefonját. A nő, ahogy észrevette, hogy hiányzik telefonja, azonnal értesítette a fiók biztonsági szolgálatát. A kamerafelvételeken látszódott a bűncselekmény elkövetése. Ezt követően értesítették a rendőrséget.

Az adatgyűjtésnek köszönhetően hat órán belül a Kecskeméti Rendőrkapitányság bűnügyi készenléti szolgálata és a kapitányság Akció Alosztálya otthonában fogták el a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható P. Piroskát. A 63 éves asszonynál megtartott házkutatás során a kecskeméti rendőrök megtalálták az ellopott mobiltelefont, amit vissza is adtak a sértettnek.

Kihallgatásán a gyanúsított beismerő vallomást tett.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A cél a szabályok betartatása

Csongrád megyében az elmúlt egy hétben húsz alkalommal intézkedtek a rendőrök szabálytalanul előző, nehéz tehergépkocsi vezetőkkel szemben. A cél a szabálytalankodók kiszűrése, a járművezetők széles körű tájékoztatása, ezáltal a balesetveszélyes szituációk megelőzése.