Hátba szúrta volt feleségének új párját

2017. 09. 13., sze - 16:29
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök befejezték az ügyet és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték tovább az illetékes ügyészségnek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya folytatott eljárást életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az 53 éves karcagi F. Tibor ellen, aki a gyanú szerint 2016. augusztus 28-án hajnal 3 órakor hátba szúrt egy 39 éves budapesti férfit.

A nyomozás adatai szerint a F. Tibor a VII. kerületi Rákóczi úton várta meg volt feleségét, és annak új élettársát. A két férfi összeszólalkozott, előbb dulakodni, majd verekedni kezdtek, amikor a volt férj egy késsel hátba szúrta riválisát. A 39 éves budapesti férfit életveszélyes sérüléssel szállították kórházba a mentők. 

F. Tibor elmenekült a helyszínről, a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene. Az 53 éves férfi végül önként jelentkezett a Karcagi Rendőrkapitányságon, ahol őrizetbe vették és a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Életveszélyt okozó testi sértés miatt kell felelnie.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya a nyomozást befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anyagi káros baleset az M5-ös autópályán

Két gépjármű ütközött az M5-ös autópályán a szatymazi pihenő közelében, ezért a határ felé vezető oldalon csak a haladó sáv járható. Személyi sérülés nem történt.

 

Körözött Range Rover Csanádpalotán

A magyar rendőrök az olasz hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás.

 

Advent idején is biztonságban

Az ünnepek és az adventi készülődés idején is fogadják meg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsait.