Hátba szúrta volt feleségének új párját

2017. 09. 13., sze - 16:29
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök befejezték az ügyet és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték tovább az illetékes ügyészségnek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya folytatott eljárást életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az 53 éves karcagi F. Tibor ellen, aki a gyanú szerint 2016. augusztus 28-án hajnal 3 órakor hátba szúrt egy 39 éves budapesti férfit.

A nyomozás adatai szerint a F. Tibor a VII. kerületi Rákóczi úton várta meg volt feleségét, és annak új élettársát. A két férfi összeszólalkozott, előbb dulakodni, majd verekedni kezdtek, amikor a volt férj egy késsel hátba szúrta riválisát. A 39 éves budapesti férfit életveszélyes sérüléssel szállították kórházba a mentők. 

F. Tibor elmenekült a helyszínről, a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene. Az 53 éves férfi végül önként jelentkezett a Karcagi Rendőrkapitányságon, ahol őrizetbe vették és a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Életveszélyt okozó testi sértés miatt kell felelnie.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya a nyomozást befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügyek: Falunap után „híd” csere

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a garázda férfival szemben, aki egy egerlövői rendezvényen előzetes szóváltást követően úgy megütött egy férfit, hogy annak „híddal” rögzített fogai kiestek.

 

Fizetés nélkül elhajtott

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 23 éves budapesti férfi ellen.

 

Három deciliter pálinka vezetett balesethez

Vádemelést javasol a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egy férfival szemben, aki a város külterületén anyagi káros balesetet okozott. A nyomozás során kiderült, hogy a sofőr ittas volt.

 

„Unokázós” csaló

A rákosmenti rendőrök vádemelési javaslattal zárták annak a férfinak az ügyét, aki több százezer forintot csalt ki egy idős férfitől, de a második bűncselekménynél már belefutott a rendőrökbe.