Hátrahagyta az autót és elment a baleset helyszínéről

2021. 07. 28., sze - 06:30
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A karcagi rendőrök cserbenhagyás miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy sápi férfit, aki eltiltás hatálya alatt vezetett.

Ismeretlen személy közlekedett személygépkocsival 2021. július 23-án 18 óra 50 perckor Karcag külterületén, a 4-es főúton, Debrecen irányából Budapest irányába, mikor haladása során lassítani kezdett. A gépkocsi mögött közlekedő autóbusz vezetője észlelte az előtte közlekedő lassítását és megkezdte az autó előzését. A személygépkocsi azonban elindult balra és nekiütközött az őt előző busznak. Az ütközést követően a személyautó sofőrje kiszállt az autóból, és azt hátrahagyva elhagyta a helyszínt. A rendőrök adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki, melynek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2021. július 26-án előállítottak a Karcagi Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgattak egy sápi férfit, aki elismerte, hogy ő közlekedett a személygépkocsival. Elmondta továbbá, hogy azért hagyta el a helyszínt, mert korábban a bíróság eltiltotta a vezetéstől.

A Karcagi Rendőrkapitányság cserbenhagyás vétség, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a férfi ellen.       


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.