Hátsó rendszámtáblájához lopott egy elsőt a férfi

2020. 04. 01., sze - 09:32
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt folyt nyomozás egy 32 éves fülei lakos ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A rendőrök 2020. március 26-án az éjszakai órákban Tótvázsony belterületén lettek figyelmesek egy személygépkocsira, melynek első és hátsó rendszámtáblája különböző volt. A sofőrt Nemesvámosnál állították meg, majd igazoltatták. A férfi elmondta a rendőröknek, hogy egy közterületen parkoló autó hatósági jelzését szerelte le, és azt helyezte fel saját járműve elejére. A járőrök ezt követően a 32 éves fülei lakost előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset a 37-es számú főúton

Az újharangodi és a bekecsi elágazás között történt baleset miatt a rendőrök teljes szélességében lezárták az utat.

 

Határsértőket tartóztattak fel Szatymaznál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.