Haza akart jutni

2019. 08. 05., h - 15:23
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy órán belül elfogták a bonyhádi rendőrök

Egy 79 éves tamási férfi tett bejelentést a Tamási Rendőrkapitányságon 2019. augusztus 4-én 17 órakor, mert személygépkocsiját az egyik áruház parkolójából ismeretlen személy ellopta.  A bejelentő elmondta azt is, hogy az autót nyitva hagyta az indítókulccsal együtt, mert úgy szokta.

Az adatgyűjtés és a gyors, pontos közterületi állomány értesítésének eredményeként az egyenruhások –Pánki Márió rendőr őrmester és Dávid Adrienn rendőr őrmester– augusztus 4-én 17 óra 43 perckor a 6-os számú főút 157-es kilométerszelvényénél megállították a már körözött autót.

A jármű vezetője –egy 45 éves pécsi férfi –, a rendőröknek azonnal elismerte, hogy a kocsiba azért ült be, mert haza akart jutni Pécsre.

A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.
A férfit elfogták és előállították a Bonyhádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt, és ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is büntetőeljárás indult.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.