Hazavitte, mind megette

2021. 08. 17., k - 06:58
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rétsági rendőrök beazonosították és elfogták a 30 éves férfit, aki egy diósjenői ingatlanról nyulakat és szerszámokat lopott.  

A rendőrségre 2021. augusztus 8-án 9 óra 29 perckor tett bejelentést a sértett, hogy a diósjenői családi házának udvaráról ismeretlen tettes benzint és egyéb értéket tulajdonított el.

A rendőrök a nyomozás során beszerzett adatok alapján beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 30 éves helyi lakost.  

A férfi 2021. július 19. és 2021. augusztus 15. között több alkalommal bement a sértett tulajdonát képező diósjenői ingatlan nyitott udvarára, és annak melléképületéből fém használati tárgyakat, benzines kannát, akkumulátor töltőt, kézi szerszámgépeket, szerszámokat és két nyulat tulajdonított el.

A rétsági nyomozók a férfit a rendőrkapitányságra előállították és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte, az eltulajdonított értékek egy részét a sértett háza mögött elrejtette, azt a rendőrök lefoglalták, míg a többi szerszámot és a nyulakat hazavitte, majd az állatokat elfogyasztotta.    


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.