Heroint árultak

2019. 03. 16., szo - 06:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói három heroindílert és három vásárlót is elfogtak.

A BRFK Felderítő Főosztályának nyomozói 2019. március 12-én három férfit fogtak el, miután a 42 éves L. Béláné és a 39 éves K. Gergely zuglói lakásán kábítószert vásároltak tőlük. A két budapesti és egy budakeszi lakosnál a rendőrök 5,5 gramm heroint találtak, majd előállították őket, és kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók ezután K. Gergelyt és élettársát, L. Bélánét zuglói lakásukban elfogták, majd a kutatáskor 0,27 gramm heroint, 1,2 gramm kábítószergyanús növényi származékot, közel hárommillió forint készpénzt, valamint a kábítószer értékesítéséhez, porciózásához használt eszközöket foglaltak le.

A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói másnap újpesti lakásán elfogták a 32 éves budapesti F. Dórát, akitől K. Gergely és élettársa 2018. december 24-e óta rendszeresen kábítószert vásárolt. A nő lakásában a rendőrök körülbelül 35 milliliter kábítószergyanús folyadékot találtak és foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói F. Dórát, K. Gergelyt és L. Bélánét kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit és élettársát őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2019. március 14-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben

Nyilvános helyen, egy kisvárdai élelmiszer-áruházban szidalmazta a hivatása miatt.

 

Taxival vitte a migránsokat

A Tolna megyei rendőrök az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a magyar férfit a kora reggeli órákban, aki autójában négy külföldit szállított.

 

Elfogva

A mosonmagyaróvári járőrök 12 migránst tartóztattak fel és egy azeri embercsempészt fogtak el.