Hétvégi házakból loptak

2018. 02. 14., sze - 14:35
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi rendőrök elfogták, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a 25 éves férfit és 22 éves társát.

A budaörsi járőrök 2018. február 13-án Budaörs, Szépkilátó utcában igazoltattak egy gyanúsan viselkedő férfit és egy nőt. Az intézkedés során a nő ruházatából ékszerek, a férfi táskájából egy légpisztoly került elő, amelyről elmondták, hogy azokat és a náluk lévő televíziót is budaörsi hétvégi házakból lopták. A rendőrök a helyi lakosokat a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozás adatai szerint M. Ádám és R. Gabriella megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. február 12-én éjszaka egy Budaörs, Csillagvölgyi úton található hétvégi ház ablakát betörték, majd oda bementek és onnan különféle kegy- és dísztárgyakat tulajdonítottak el. A férfi és a nő ezt követően egy szomszédos ingatlanból háztartási és elektronikai eszközöket és dísztárgyakat lopott el.

A nyomozók megállapították továbbá, hogy a férfi és a nő megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2018. február 10-én egy szintén budaörsi hétvégi házból elektronikai eszközöket és egyéb használati tárgyakat vittek el.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály nyomozói a gyanúsítottakat őrizetbe vették, ellenük három rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatják a nyomozást, amelynek során előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szeméremsértő

A berettyóújfalui rendőrök befejezték a nyomozást a 41 éves férfival szemben.

 

Lefoglalt fegyverek

Több lőfegyvert foglalt le egy miskolci férfitól a rendőrség, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével közösen végrehajtott akciójában.