Hétvégi házakból loptak

2018. 02. 14., sze - 14:35
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi rendőrök elfogták, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a 25 éves férfit és 22 éves társát.

A budaörsi járőrök 2018. február 13-án Budaörs, Szépkilátó utcában igazoltattak egy gyanúsan viselkedő férfit és egy nőt. Az intézkedés során a nő ruházatából ékszerek, a férfi táskájából egy légpisztoly került elő, amelyről elmondták, hogy azokat és a náluk lévő televíziót is budaörsi hétvégi házakból lopták. A rendőrök a helyi lakosokat a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozás adatai szerint M. Ádám és R. Gabriella megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. február 12-én éjszaka egy Budaörs, Csillagvölgyi úton található hétvégi ház ablakát betörték, majd oda bementek és onnan különféle kegy- és dísztárgyakat tulajdonítottak el. A férfi és a nő ezt követően egy szomszédos ingatlanból háztartási és elektronikai eszközöket és dísztárgyakat lopott el.

A nyomozók megállapították továbbá, hogy a férfi és a nő megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2018. február 10-én egy szintén budaörsi hétvégi házból elektronikai eszközöket és egyéb használati tárgyakat vittek el.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály nyomozói a gyanúsítottakat őrizetbe vették, ellenük három rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatják a nyomozást, amelynek során előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.