Hétvégi házból loptak

2019. 09. 17., k - 15:51
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Közúti ellenőrzés során bukott le a mezőtárkányi páros.

Az Egri Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást két mezőtárkányi lakos ellen, akik 2019. szeptember 10-én 10 óra 30 perc körül Andornaktálya külterületén az ajtót betörve bementek egy hétvégi házba, ahonnan gáztűzhelyet, gázpalackot, kávéfőzőt és egyéb használati tárgyakat tulajdonítottak el, majd autóval távoztak a helyszínről.

A helyi körzeti megbízott 2019. szeptember 15-én délután Andornaktálya belterületén egy közúti ellenőrzés során felismerte a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves férfit és 24 éves nőt, akiket előállított a rendőrkapitányságra. Kihallgatásukon mindketten beismerő vallomást tettek. A nyomozók a kutatás során megtalálták az ellopott tárgyak egy részét.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.