Hondával ment és Hondát lopott

2019. 07. 16., k - 08:44
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2019. július 9-én este Budapest XV. kerületében, a Nyírpalota úton parkoló Honda Jazz típusú autót kinyitotta, és azt ellopta. A férfi a bűncselekmény helyszínére a saját Hondájával ment, amit hátrahagyott, azt a rendőrök megtalálták, és lefoglalták. Az autóban olyan eszközöket találtak, melyeket gépkocsik lopásához szoktak használni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Gépjármű Bűnözés Elleni Osztály nyomozói rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. Az 51 éves P. Lászlót 2019. július 13-án a XV. kerületben elfogták, és előállították.

A rendőrök az ellopott Honda Jazz-t Budapest XIV. kerületében, a Szuglói körvasút sornál találták meg, így az elkövető által okozott kár megtérült.

A BRFK Felderítő Főosztálya P. László ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autót rongált

A 37 éves férfit a rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták.

 

1772-ből egy

A Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával tartott kétnapos fokozott rendőri jelenlét célja az ittas balesetek megelőzése volt.

 

Ismerősükhöz törtek be

Egy nyergesújfalui lakásból lopott az a két férfi, akit az esztergomi nyomozók hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Újabb túlsúlyos járműszerelvények az autópályán

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az M1-es autópályán ellenőriztek ismét két olyan román állampolgárságú sofőrt, akik az általuk vezetett járműszerelvényekkel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedtek.

 

Körözött autók 21 millióért

A magyar rendőrök a német és az olasz hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.