Hondával ment és Hondát lopott

2019. 07. 16., k - 08:44
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2019. július 9-én este Budapest XV. kerületében, a Nyírpalota úton parkoló Honda Jazz típusú autót kinyitotta, és azt ellopta. A férfi a bűncselekmény helyszínére a saját Hondájával ment, amit hátrahagyott, azt a rendőrök megtalálták, és lefoglalták. Az autóban olyan eszközöket találtak, melyeket gépkocsik lopásához szoktak használni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Gépjármű Bűnözés Elleni Osztály nyomozói rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. Az 51 éves P. Lászlót 2019. július 13-án a XV. kerületben elfogták, és előállították.

A rendőrök az ellopott Honda Jazz-t Budapest XIV. kerületében, a Szuglói körvasút sornál találták meg, így az elkövető által okozott kár megtérült.

A BRFK Felderítő Főosztálya P. László ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.