Idegen garázsban válogatott

2019. 09. 11., sze - 10:56
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A csepeli rendőrök elfogták azt a férfit, aki bement egy garázsba és onnan szerszámokat, szivattyút, számítógépet és nyomtatót is lopott.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségen 2019. szeptember 8-án, mert aznap délelőtt valaki felfeszítette a Budapest XXI., Nyírfa utcai garázsának ajtaját. A garázsból különböző használati tárgyak tűntek el, többek között egy nyomtató, egy szivattyú, szerszámok, kábelek és egy asztali számítógép. A tulajdonosnak az is feltűnt, hogy néhány tárgyat a garázs mellett szétdobáltak.

A rendőrök a helyszíni adatgyűjtés során megállapították, hogy a garázsajtót a 22 éves budapesti P. Márk feszítette fel, majd bent kiválogatta azokat a dolgokat, amiket el akart lopni, amiket nem tartott értékesnek, azokat pedig szétszórta. A férfi lakásán a nyomozók kutatást tartottak, ahol megtalálták és lefoglalták az ellopott - összesen 320 ezer forintot érő – tárgyakat.

A csepeli nyomozók P. Márkot előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.

 

Falfirkák a lakótelepen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 28 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.