Idegen garázsban válogatott

2019. 09. 11., sze - 10:56
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A csepeli rendőrök elfogták azt a férfit, aki bement egy garázsba és onnan szerszámokat, szivattyút, számítógépet és nyomtatót is lopott.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségen 2019. szeptember 8-án, mert aznap délelőtt valaki felfeszítette a Budapest XXI., Nyírfa utcai garázsának ajtaját. A garázsból különböző használati tárgyak tűntek el, többek között egy nyomtató, egy szivattyú, szerszámok, kábelek és egy asztali számítógép. A tulajdonosnak az is feltűnt, hogy néhány tárgyat a garázs mellett szétdobáltak.

A rendőrök a helyszíni adatgyűjtés során megállapították, hogy a garázsajtót a 22 éves budapesti P. Márk feszítette fel, majd bent kiválogatta azokat a dolgokat, amiket el akart lopni, amiket nem tartott értékesnek, azokat pedig szétszórta. A férfi lakásán a nyomozók kutatást tartottak, ahol megtalálták és lefoglalták az ellopott - összesen 320 ezer forintot érő – tárgyakat.

A csepeli nyomozók P. Márkot előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szívtájékon szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak azzal a 48 éves nővel szemben, aki a gyanú szerint életveszélyes sérülést okozott élettársának.