Idős embereket rabolt ki

2018. 06. 30., szo - 08:16
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le egy 25 éves zalakarosi férfi ellen folytatott nyomozást.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2018. március végén Nagykanizsán egy hét leforgása alatt négy idős nőt támadott meg. A gyanúsított módszere minden alkalommal ugyanaz volt, a kiszemeltek kezében tartott táskát addig rángatta, amíg a sértettek el nem engedték. Egy esetben a rántás erejétől a megtámadott elesett, a támadó pedig - az érték megszerzése érdekében - a földön fekvő áldozatába rúgott, egy másik alkalommal  pedig az eséstől fejét beverő idős asszony súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A nagykanizsai rendőrök egy héten belül azonosították és elfogták a 25 éves zalakarosi férfit.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.