Illegális jövedelem kiegészítés – a rendőrök elfogták a dílert

2020. 09. 16., sze - 09:10
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A józsefvárosi rendőrök félkilogramm marihuánát találtak egy 31 éves férfinál, aki a gyanú szerint munkahelye környékén kábítószert árult.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2020. szeptember 10-én este Józsefvárosban elfogták a 31 éves M. Pétert, miután információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi marihuánát árul.

A rendőrök a kutatás során M. Péter lakásában nem találtak kábítószert, de a munkahelyén kábítószer-kereső kutya segítségével összesen félkilogramm – az elsődleges szakértői vélemény alapján – marihuánát, közel 150 ezer forintot, illetve a kábítószer adagolásához, árusításához használt eszközöket találtak.

A VIII. kerületi nyomozók a 31 éves férfit – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek M. Péter letartóztatásának indítványozására. Az illetékes bíróság 2020. szeptember 12-én elrendelte a férfi bűnügyi felügyeletét.

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

18 embert fogtak el a rendőrök

Egy román kisbuszt vezettek ki a Pest megyei rendőrök, a sofőrt és társát, valamint 16, magát afgán állampolgárnak valló migránst állítottak elő.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.