Illegális szerek az autóban és pozitív drogteszt

2019. 09. 11., sze - 09:57
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószer birtoklása vétség miatt indult eljárás egy 28 éves férfi ellen, akit a győri járőrök fogtak el.

A rendőrök igazoltatták egy parkolóban várakozó Volkswagen típusú személyautó sofőrjét 2019. szeptember 10-én 19 óra 35 perckor Győr belterületén. A 28 éves férfi a gépkocsi mellett állt, amikor meglátva az egyenruhásokat, valamit sietve bedobott az autója belsejébe. Az intézkedők alaposan átkutatták a személyautót, valamint ruházat- és csomagátvizsgálást is végrehajtottak nála. Az ellenőrzés eredményeként többféle, fiolákba csomagolt tablettát, valamint papírpénz közé elrejtett nejlontasakokban, kábítószergyanús fehér port találtak a rendőrök. H. Richárd a helyszínen elmondta, hogy a tabletták Magyarország területén illegálisnak minősülő teljesítményfokozó szerek és szteroidok, továbbá elismerte, hogy az igazoltatást megelőzően kábítószert fogyasztott.

A férfit a helyszínen elfogták, és előállították a Győri Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt kokainra pozitív értéket mutatott.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a győri férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének alapos gyanúja miatt, a vizsgálatot a Győri Rendőrkapitányság szakértő bevonásával folytatja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.

 

Falfirkák a lakótelepen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 28 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.