Ismerősétől lopott

2019. 01. 30., sze - 12:54
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Gárdonyi Rendőrkapitányság befejezte a lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 34 éves férfival szemben folytatott ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai alapján a szabadegyházai lakos 2018. november 18-án a déli órákban Szabadegyházán egy földúton eltulajdonította a sértett pénztárcáját a benne lévő nyolcvanezer forint készpénzzel, személyi iratokkal és bankkártyával együtt. Az ügyben folytatott adatgyűjtés eredményeként a bejelentést követő egy órán belül a gárdonyi rendőrök elfogták és előállították, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtotta, és az iratokat a napokban az illetékes ügyészségnek átadta. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindenét elvették

A rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását annak a három siklósi lakosnak, akik egy 80 éves nőt akaratában, mozgásában korlátoztak, és felélték a vagyonát.