Ismerősüket verték meg

2019. 11. 17., v - 09:16
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Két bárnai férfit hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 46 éves és egy 18 éves bárnai férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján apa és fia 2019. november 16-án 18 óra körül a település egyik családi házhoz mentek és szóváltásba keveredtek férfi ismerősükkel. A gyanúsítottak ezután az ingatlan udvarára bementek és ököllel, több alkalommal megütötték a sértettet, aki elesett. Ezt követően a két férfi a földön fekvő haragosukat többször megrúgta, aki a bántalmazás következtében megsérült. 

A rendőrök a 18 éves és a 46 éves férfit a bejelentést követően elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.