Ittas volt a balesetet okozó sofőr

2020. 02. 12., sze - 12:44
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 48 éves balatonedericsi férfi ellen folytatott.

Az eljárás adatai alapján egy 48 éves balatonedericsi lakos 2019. november 12-én délelőtt a 84-es számú főúton közlekedett személygépkocsijával, Balatonederics irányából tartott Sümeg felé. Haladása során járművével először kidöntött egy közúti jelzőtáblát, majd a gépkocsi bal elejével nekiütközött a kereszteződésben forgalmi okból álló másik személyautónak. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett. A rendőrök a helyszínen alkoholszondás ellenőrzést végeztek a sofőrrel szemben, mely pozitív eredménnyel zárult. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértő Tompánál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Tompánál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.