Ittasan hajtott a kerítésnek autójával a férfi, majd távozott, a rendőrök rövid időn belül elfogták

2020. 04. 07., k - 12:43
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 24 éves mezőlaki férfival szemben folytatott.

Mezőlak belterületén közlekedett személygépkocsijával egy 24 éves helyi lakos 2020. február 7-én a hajnali órákban. Haladása során letért az úttestről, és egy családi ház kerítésének ütközött, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A balesetről egy szemtanú értesítette a rendőrséget, majd a járőrök rövid időn belül otthonában igazoltatták a 24 éves sofőrt. Az intézkedéskor felmerült a gyanú, hogy a sofőr ittas állapotban ült a volán mögé, ezért mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Marokkói határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Újabb határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.