Ittasan, jogosítvány nélkül vezette a munkagépet

2019. 12. 11., sze - 08:36
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Paksi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. szeptember 6-án Dunaföldváron ellenőriztek egy munkagéppel közlekedő 37 éves bölcskei férfit. Az egyenruhások a jármű vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért előállították a rendőrkapitányságra. A rendőrök megállapították azt is, hogy a sofőr vezetői engedéllyel egyáltalán nem rendelkezett, ezért ellene engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult.

A férfit járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Paksi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

Egy tehergépjármű műszaki mentése miatt Martonvásár közelében, a Balaton irányába vezető oldalon forgalomkorlátozásra és lassú haladásra számítsanak a gépjárművezetők!

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.