Ittasan vezetett a marihuánatermesztő

2018. 04. 16., h - 05:53
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Ittas vezetése miatt bukott le az a csákvári férfi, aki cannabis-palántákat nevelt és több mint másfél kiló kábítószergyanús növényi törmeléket tartott budapesti lakásában.

B. Gergely csákvári lakos 2018. április 14-én az esti órákban Budapesten a  XII. kerületben a motorjával haladt, amikor a kerületi rendőrök igazoltatták, majd megszondáztatták, ami pozitív eredményt mutatott. A rendőrök átvizsgálták a 28 éves férfi ruháját és kabátjának zsebében több szál olyan cigarettát találtak, amelyekbe kábítószergyanús növényi származék volt betöltve.  

2

A férfi budapesti lakásán a nyomozók házkutatást tartottak, ahol egy fóliasátorban négy tő cannabis-cserjét, valamint 59,51 gramm cannabis-vetőmagot, 1,6 kilogramm zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket és 20,7 gramm kábítószergyanús fehér port találtak.

A hegyvidéki nyomozók B. Gergelyt járművezetés ittas állapotban bűncselekmény és kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.