Jegy helyett kést vett elő

2019. 12. 03., k - 09:23
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök 10 perc alatt elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint egy késsel megfenyegetett egy buszsofőrt, de miután megtudta, hogy kamera van a buszon, meggondolta magát.

Három férfi 2019. december 1-jén délután Kőbánya alsó végállomásnál leszállt a 217-es buszról, majd miután a buszsofőr szóvá tette, hogy jegy nélkül utaztak, az egyik férfi visszalépett a járműre. A sofőr a vezetőfülkében volt, amikor a férfi szóváltásba keveredett vele, majd egy késsel megfenyegette. Miután a sofőr közölte, hogy a buszon kamera van, a férfi eltette a kést.

Egy szemtanú értesítette a rendőröket, akik 10 perc alatt elfogták a 19 éves budapesti K. Lászlót. A rendőrök a férfit előállították a BRFK X. kerületi Rendőrkapitányságra, és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók K. Lászlót őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Virág mellé a megelőzés tanácsai

A rendőrök nemcsak a temetőkben és környékén segítik, támogatják a megemlékezés biztonságát, hanem Miskolcon a virágárusok bűnmegelőzést szolgáló szórólapot adnak a csokrok mellé.

 

Biztonságban a megemlékezés napjaiban

Mindenszentek és halottak napja alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott a Szolnoki Római Katolikus Temetőnél.