Kábítószer-kereskedelem gyanújával vettek őrizetbe három embert a rendőrök Kaposváron

2020. 07. 15., sze - 17:50
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Az összehangolt akcióban egyszerre több helyszínen folytak a házkutatások.

A rendőrök a nyomozásban beszerzett adatok alapján a feltételezett kábítószer-kereskedőknél és vevőiknél 2020. július 13-án Kaposváron és több környékbeli településen is egyidőben tartottak házkutatásokat. Az akció során kábítószergyanús anyagokat és fogyasztáshoz használt eszközöket, a kereskedelemre utalóan pedig mobiltelefonokat, illetve készpénzt foglaltak le.
 
Az egyenruhások összesen tizenegy embert fogtak el és állítottak elő a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A nyomozók egy 17 éves helyi, egy 18 éves orci és egy 40 éves taszári lakost kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd - őrizetbe vételük mellett - előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, melyet Kaposvári Járásbíróság 2020. július 15-én elrendelt. A kábítószer-fogyasztókkal szemben szabadlábon hagyásuk mellett folyik a büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Emberölés Szegeden

Eddig tisztázatlan körülmények közt életét vesztette egy nő egy szegedi panzióban. A rendőrök a férjét elfogták és előállították.

 

„Szombathely Közrendjéért-díj”

A közrend és a közbiztonság védelme és megszilárdítása érdekében végzett kimagasló szakmai munkájaként elismerésben részesült a Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetője.

 

Egy videósé a médiadíj

A Rendőrség Napja alkalmából Dr. Mecser Tamás r. ezredes Borsod-Abaúj-Zemplén megye megbízott rendőrfőkapitánya Jánosik Gergő videós-youtubernek „Aszaly Antal - az Év Médiapartnere” díjat adományozott.